Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, June 12, 2008

Helga1973 woog op het moment van schrijven 95.40 kg (bmi: 35.47).

Van de week naar het ziekenhuis geweest. Mijn suiker bleek toch goed te zijn. Waar ik erg blij mee was, het had makkelijk gekund dat mijn zwangerschapssuiker was verder gegaan in suiker. Wel haalde de arts uit mijn bloed dat mijn stofwisseling wat vertraagd is. Ja dat had ik zelf ook wel verwacht. Als ik een weekendje weg ga kom ik meestal wel iets van 3 kilo aan terwijl mijn medegangers helemaal niets aankomen, terwijl we hetzelfde eten. Ach ja moet er maar mee leren leven.

Van de week kreeg ook mijn zoontje voor de 3x weer buisjes dus we hebben alles weer achter de rug (hoop ik haha).

Nou gaan we weer verder, het gaat nu wel al weer langzamer. In het begin gaat het altijd zo lekker snel, maar daarna steeds minder. Ach misschien moet ik eens wat minder vaak op de weegschaal gaan staan.

Groetjes Helga

:ikeeptrying:

June 27, 2008 om 09:09
hoi,
ook ik heb dat hoor ga ik een weekendje weg, kom ik weer thuis ben ik aangekomen ook ik heb een trage stofwisseling, tegenwoordig eet ik s`morgens als ontbijt special k en daardoor kan ik s`morgens al veel beter naar de wc en ook iedere dag merk het verschil gewoon.
nu ik weer een beetje beterder wordt ga ik weer proberen meer te bewegen, wil graag na de zomervakantie iedere dag een half uurtje proberen te rennen.
August 21, 2008 om 05:32
:happybirthdaygroot:

:kaar32:
Onbekend
October 3, 2008 om 01:15
Hoi hoi!

Nou, ik heb je als buddy toegevoegd!
Ik ben zelf net moeder van de tweede en ga er weer helemaal voor om de kilo´s kwijt te raken. Aangezien m´n vriendinnen niet mee willen doen, ga ik zo maar opzoek naar "buddies" waar je wat steun aan kunt vinden.
Dus bij deze!

Ik heb twee prachtige kerels, ben 27 jaar en er moet 15 kilo af...

Groetjes van Vade
November 26, 2008 om 06:11
Hoi Helga,

Hoe gaat het met jou met afvallen? Ik vroeg me af (jij bent ook vrij kort geleden bevallen, toch?) geef jij ook borstvoeding? Ik heb zelf het idee dat ik daardoor nu (nog) vrij makkelijk afval.

Groetjes,
Astrid
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan